Wednesday, October 05, 2005

Bayar Hutang Part IV - Citer suspen

Huh! Memang suspen aku dibuatnya!


Aku sampai je Jabatan Pendaftaran Negara cawangan Klang - ni benda first aku nampak kat the counter to ambik nombor giliran.



Aiyak!!! Aku gagal dari semua aspek!

Mana taknya...pakaian aku selamat la...tu aku da prepare.

Bab nombor dua da tulis dilarang rambut fesyen punk (siap merah ada star lagik perkataan PUNK tu). Aku kan rambut mohawk...seb baik tepi tepi, rambut aku da panjang, so lepas kot.

Habis bab nombor tiga lak menyakitkan ati...untuk lelaki, notis tu menyatakan that dilarang memakai subang di 1. telinga 2. hidung 3. di bibir 4. dikening selain takleh pakai topi.

Akak yang bagi nombor jadik kamceng gelak-gelak ngan aku lak sebab masa time tu aku pakai cap...bila bukak nampak rambut aku. Apa agik...bab subang tu...da memang penuh muka aku...

So tima panggil aku ke kaunter tu, aku jenuh ler nak tanggal satu-satu...binatang tul!!!

Yerlah...sex discrimination...kenapa laki je??? Huh!

Nyusahkan hidup aku je....tapi at least...aku skang bukan ala ala Bangla da kena usung passport ke sana kemari...yeahh!!!

By the way aku nampak signboard ni kat JPN Klang. Tergelak aku sorang-sorang!!! Untuk mereka yang paham bahasa ni - paham ler lawak sebalik sign ni ek.

Y'alls, bagi adik-adik bars mau belaj che tut, ni kemudahan menyenangkan tuk pams supaya dinch kels kan kangkung dan pelbagai muatan bila di che tut kang. very the kemudahan functional fo alls.



Support/Sokong [klubbkidd's rave] and/dan VOTE/UNDI

Reactions:

0 comments: