Wednesday, October 12, 2005

Albums!!!


Hah...dah dapat album Raya da? Ni album raya kali ni tuk peminat Akademi Fantasia. Album ni released pada Isnin lepas.

Peminat Mawi can look forward to cover version lagu yang pernah dipopularkan satu masa dulu oleh Exists and Al Jawaher berjudul Ku Pohon Restu Ayah Bonda.

Ahli keluarga Akademi Fantasia III yang lain ada sekali, dengan lagu-lagu Raya evergreen dan juga lagu-lagu baru.

Mengandungi 14 buah lagu harag kaset ialah RM 16.80 dan CD RM 21.00.

Tapi tuk aku...ni info lebih menarik....


Joining Zahid, Farah dan Adam, album solo Linda, Jika Kau Kekasih was released pada hari yang sama which was a few days ago, on Monday. (Bob punya akan direleasekan soon)

For me, the interesting part, seperti album Zahid, ada lagu hasil usaha Linda sendiri, iaitu Kau Pergi Saja dimana she not only composed the tune but also wrote the lyrics.

Lagi satu lagu Kalaulah Saja Ku Boleh Terbang, telah dicipta Linda, bersama dengan lirik dari Loloq.

Album ni lain sikit, dan lain dari releases Maestro Records yang biasa kerana harga bagi kaset is even though still RM16.80, CD RM25.

Harga CD kali ni naik sikit, kerana ia merupakan ala ala collector's item ler for peminat as it contains VCD bonus koleksi video Terbaik Konsert AF2 Linda. Worth a keep ler...

Kalau nak review, baca ler sultanmuzaffar sebab tu keja tak begaji dia (amik ko!!!)

Aku malas ler nak komen...suka tak suka...takut kalau ko rasa. Tapi...Linda's is worth a buy - if even only for the nostalgia...but I must say it's a notch above Farah (abih aku kena hentam rosmanpositivo)

Keep an eye out...sebab esok aku akan posting pasal album yang ditunggu-tunggu, sekali info dan gambar EKSKLUSIF!

Album siapa lagi kalau bukan studio album solo Mawi. Hah! Kalau nak tau...jenguk-jenguk ler.

Aku tengah mood nak cita pasal album baru je ni...

Support/Sokong [klubbkidd's rave] and/dan VOTE/UNDI

Reactions:

0 comments: