Thursday, September 01, 2005

Susah-susah aje...

Ni info terbaru baru aku dapat dari Zezz Entertainment, pihak penerbit bersama ngan Maestro album-album Akademi Fantasia. Ada pembetulan pada posting ni compared to sebelum ni.

Album Koleksi Lagu-Lagu Terbaik Konsert AF3 : Best of Felix - susah-susah aje! akan dipasarkan mulai seluruh Malaysia hari Khamis ni.

Ini akan diikuti with availability in all record stores in Kuala Lumpur by hari Jumaat.

Target buat jualan album ni 50,000 tapi sebanyak 16,000 akan dipasarkan untuk sementara waktu.

Kira bagus tuh gak tuk felix tetapi aku harap, peminat-peminat Felix akan menyokong Felix sebagaimana penyokong Mawi menunjukkan usaha mereka tuk push Mawi.

Apapun, kalau ada info lebih aku akan postkan.

Yang penting, teramat penting skali...please...PLEASE!!!

Remember to buy the original! Aku tau da ada yang cetak rompak kat pasaran, tapi tolonglah hargai intellectual property rights and get the original if you love the artist! Mai kita bunuh lanun-lanun cetak rompak!

Lagipun, tetap tak mahai kan? CD cuma RM21...

Ok, ni nak abih keja sikit...pastu kena wat research. Esok kena wat Dewi Yull. Adus! Dah laa tatau apa-apa pasal dia.

Ingat lagu duet dia dulu je...

Reactions:

0 comments: