Tuesday, September 20, 2005

Rocksteady!!!

I am so sorry malas nak posting lama sangat.

Aku try ler malam ni tapi entah ngapa cam tak smangat ler nak posting these past few days. Anyway, petang ni aku nak gi lak tuk Rossa - Dari Studio Platinum feauring Siti Nurhaliza as guest artist.

Perlu ke...apparently so...so I'm trudging off to Astro about 7pm.

Apart from that I will be leaving for Brunei on 22nd saja, a day after kuarga Fantasia gi. Pada kengkawan Brunei - see you guys there. And for those asking, as far as I can say, no, we are not staying in Empire.

Aku utang some pics from Anugerah Era kat sini (banyak sih!) and also some previously of Marsha in x-fresh kan? Mmm...kalau sempat ler malam ni...sebab PC kat rumah pun hard drive crash.

Anyway ni berita terbaru pasal releases related to Akademi Fantasia.

Album Yazer yang live is coming out next week (minggu ni jangan lak lupa beli Marsha punya - aku recommend).

Aku rasa Yazer punya cover jer yang ala-ala unik sikit kalau banding ngan yang previous others sebab berkonsep denim.

Oh by the way - ini berita lagik pasal produk cap Mawi agik bagi para peminat.

Maestro Records and ZEZZ akan menerbitkan VCD Koleksi MTV Karaoke Lagu-Lagu Konsert AF3 - MAWI WORLD.

VCD kareoke tu akan dipasarkan mulai Khamis depan pada 30th September.

Kalau nak tau, bukan apa music videonya, tapi berlatarbelakangkan konsert mingguan.

Cuma bezanya karaoke ler...leh melalak skali kejutkan jirang anjing rumah sebelah tuk nyalak skali (aiyo!)

Sebagai bonus tuk semua peminat Mawi (kira yang tak minat karaoke pun leh beli, simpan dan tayang ler) ada gak clips Mawi introduce each song and cita sikit this and that sbalik setiap lagu tu...

Eh...ok lah...nak gi makan pastu nak gi Astro da....

*THIS IS AN UPDATE *
Album Koleksi Lagu-Lagu Terbaik Konsert AF3 - Best of Mawi World kini mencapai angka jualan 167,200 unit.

Album Koleksi Lagu-Lagu Terbaik Konsert AF3 - Best of Susah-Susah Aje hs sold 25,000 unite setakat ni.

Reactions:

0 comments: