Monday, August 29, 2005

Tahniah Mawi!!!

EXCLUSIVE!!!

Ni berita terbaru yang aku terima.

Benda ni akan keluar suratkhabar esok!

Penjualan serta confirmed orders tuk album Mawi World skang total at 104,000!!!

The breakdown is 66,000 CDs dan 38,000 cassettes.

And if that's not enough...yang aku dengar gak dari sumber rasmi...masih ada banyak order yang masuk kerana permintaan tuk album live tu melampau sangat, sehinggakan order masuk sampai skang.

Standby orders to date mencecah 150,000!!! Once this is confirmed dalam beberapa hari ni, dan segala stok telah dihantar kesemua kedai (kerana proses ini memakan masa termasuk untuk mendapatkan security sticker hologram), Mawi akan dapat anugerah platinum kembar enam or six time platinum award for the sales.

Selain tu jugak, harus tau...sekali confirm je cecah 150,000, Mawi akan dinobatkan as the best selling male artiste in Malaysian music history kerana memecahkan rekod yang dipegang Awie yang hanya berjaya menjual 135,000 ke 140,000 untuk album Tragedi Oktober.

Aku akan updatekan lewat sikit pics terbaru Mawi...petang ni ada futsal yang akan melibatkan selebriti Astro termasuk Sazzy dan Awal as well as keluarga Fantasia termasuk Felix, Yazer, Akma, Fuad dan Elliza serta beberapa orang lagi. Zahid pun mungkin...

Stand by for updates and keep voting my blog y'hear!

*Oops! Ni update terbaru. Baru dapat confirmation dari Sony-BMG. Album Awie dok jual 220,000!!!

So that means Mawi jauh sikit ler lagik kena kejau Awie punya record. Tapi kira second best ler dia.

More updates lepas aku balik dari futsal kang...

Reactions:

0 comments: