Monday, August 01, 2005

Recharge!

Adus! Today has been such a meletihkan day. Ni baru sempat online.

Early Sunday morning - dah gerak ke Desa Waterpark lepas update blog and all. Tak sempat tidur. Sampai sana, Zahid dan Mas da wat show. Linda pun ada sekali apart from adik-adik Akademi Fantasia III.

Tapi kan...aku sedih tiba-tiba masa jumpa Zahid, Linda dan Mas. Sebab baru masa tu aku sedar, keakraban kami sebagai adik-beradik, tak wujud dalam Akademi Fantasia musim ni.
It appears to be every man for himself or herself now. Entahlah...maybe they'll change...but somehow - season two is the best for me!

Anyways - sampai sana lepak wat lawak bodoh je hiburkan diri - tapi sampai pas lunchtime da tak tahan, aku crash! Tidur siot dalam bilik persalinan!

Apapun - bila bangun, ended the whole thing da - it was a good remainder of the day.

Mana taknya - someone gave me the best birthday gift I've received for my birthday (and the only real gift I've gotten this year since everyone sibuk sangat, ramai teman-teman rapat tak ada di sini masa birthday aku - thank you you sweet, sweet person!)

Then - sibuk main air ngan Azlif, Haider, Elliza (kuarga dia ada skali), Reza and Juan Danza.

Mula-mula tanak sebab tak bak baju extra, tapi selepas kena pujuk bebudak tu, aku pun ngalah gi beli baju dan seluar tuk berendam skali.

Baru main water slide dua kali dan nak berendam je, water park dah nak tutup! Sial jek!
Abih tu later - got some whoopie! The third for this month. (Pathetic ler score aku skang)

Ni nak update sebelum balik tidur sebab esok press conference ngan Yazer dan Kefli (Horror tul!)

Anyway - nak share one thing.

Aku tau ramai orang kecoh pasal AFUNDI Terkini yang skang kena block tu. Well, stakat aku tau, Astro mengatakan tu dibuat tuk bagik suspen peminat supaya tiada sesiapa tau apa kedudukan.

Tapi meka tetap mngatakan AFUNDI di audit oleh pihak yang bertauliah, so memang tak ada konspirasi ke apa. Nanti apa-apa update aku korekkan ek.

Ok le nak tidur...

But for those with a warped sense of humour, ni ada something silly smalam courtesy of my friend Ted.

Ada member sorang ni tayang ler pakwe dia yang baru masa kita berjumpa sat lepak minum lepas Konsert - ala ala gym fit, badan berketul. Dada size cup triple C punya laa muscle dia.

Anyways, Ted stared at his chest...before he went into his Queer As Folk mood and asked , "Are those implants?"

Kita semua pecah perut la, apa lagi. Mamat tu blur abih! Talk about being clueless!

Then knowing Ted, dia followed up agik taking another jibe at the guy's muscular chest saying,

"Did God like, misplace your butt?"

If that wasn't enough, he closed with, "Well, at least it's easier to wash up, I must say."

At this point mamat tu finally got it that he was the butt (no pun intended) of the joke and started bursting out laughing.

"Well...I'd advice you against using public toilets..."

Adus....Ted ni lawak dia bangang kekadang tapi pecah gak perut layan.

For those who don't understand it....too bad.

Ok ler semua...nak tidur. Got to be in Astro by 10am (As if!) Nak KO puas-puas!...

Reactions:

0 comments: