Monday, August 01, 2005

Pix!

So Yazer was as nice as Fuad said he was. Which raises the question... why don't I get the vibes from the kids off the camera, in comparison to when they're still in the Akademi?

Aku bebetul rasa musim ni, everyone - bukan plastic - cuma cam cautious sangat sampai they don't dare to be themselves.

Kefli was ok, tapi still takut-takut. Kena soalan panas, nampak sangat muka dia berubah... he's just got to let go and be himself. But I suppose that should be general advice to all the Akademi Fantasia kids in general.

Oh and by the way - untuk peminat Kefli - dia menafikan ek dia da tunang (sama cam Mawi dan Ekin). Do we believe him? Pepandai ler....

Aku malas sikit nak mintak meka sign notes sebab leceh nak meng'scan'kan sebenarnya. Da agak masa kurang sikit. Rasa lesu semacam...tak cukup tidur punya kes ni.




Ni nak wat tribute sikit! Bawah ni gambar kak Norizan dari Astro. Dia ni peminat nombor satu fanatik gila babas Yazer. Kuciwa sungguh dia Yazer keluar (tapi sebenarnya bahagiakan kak Izan sebab dapat jumpa Yazer cepat sikit!) Kak Norizan ni la Nazra sebenar...



Pada mereka yang nak tengok pics masa gathering Family Day Chatterz Club @15, sori ler. Aku kan letih sangat masa tu nak amik pics.

Aku sempat amik dua pics je. Satu ngan Fuad dan satu ngan si Zahid sebab lama tak bergemabar ngan meka.

Nak amik pic ngan Idayu dan Linda tapi dok je mengumpat nak catch up. So tak sempat nak amik pics ke apa-apa.

Tu pun pic ngan Fuad kena delete dari phone aku entah ngan sapa, tinggal ngan Zahid je. Tapi kelakar lak tengok. Whatever is said...Zahid is still adik nombor satu aku!

Ok laa semua...further updates on AFUNDI Terkini coming soon! Keep checking this spot! Aku nak sambung keja sat ek...

Reactions:

0 comments: