Monday, August 08, 2005

Mawi?

Hari ni memang lesu semacam.

Been so stressed out with work the past week...today...everything just took its toll.

Tambah agik ada stress keja memacam.

Dahler pas final tak tidur-tidur terus sambung keja. Belah malam lak gi Planet Hollywood nak tengok show Zahid & Friends tuk Sunday Nite Live yang last-last jadik show syiok sendiri Sham Kamikaze, cam gak final Akademi Fantasia malam sebelum.

Kali pertama aku tengok 'live' show pakai minus one for almost half the show.

Takpe...besok aku review kat sini skali...

Anyways...ni sebenarnya tak larat nak posting...tapi ni ada pics baru diterima dari Hawa, member di era.fm. Nak kongsi korang semua...ni masa Mawi diinterview Linda siang tadi on-air.




Tengok aa gelagat dia...mai kita ucap tima kasih ramai-ramai....ti-ma-ka-sih-ha-wa....

Enjoy more of the pics at [klubbkidd's rave] - The fotopages!.

Apapun...teruskan vote blog...tomorrow bebudak ada kat Astro tuk Muzik@Ria kot...kalau sempat aku gi ler...

Ni nak ciao dinner dulu...

Click below to vote for my blog dan fotopages ek...

Reactions:

0 comments: