Thursday, August 25, 2005

Lost


Pada Reza...Fitri...and of course exspecially Mawi...happy birthday ler. Semoga ngan sambutan hari lahir tahun ni...dah tercapai impian ko nak memulakan mengorak langkah dalam dunia seni ni.

Happy pagik tadik call Mawi nak wish...mula-mula dia tak sambut panggilan.Pas da SMS dia balas balik...baru call dia skali lagik yang dia angkat. Gelak gak layan dia...it's nice to hear everytime that Mawi hasn't changed.

Apapun...pastu call Fitri gak. Panjang gak bual. Ye lah...lama tak hang out...

Apapun...semalam has been the most fun for me in the last two weeks.

Mula-mula takde plan apa.

Then pastu, aku gi function launching album Ruffedge baru, Ruffera.

Bosan tahap gaban! Sebab peminat ramai sangat. Entah dia wat album launch ngan media ke...atau bak press nak saksikan meet the fans session.

So lepak ah ngan Zahid dan bebudak lain sok sek.

Last-last planning gerak ngan Juan Danza nak ke Maestro nak amik ler promo copies of Akademi Fantasia III punya Konsert dan Diari yang da lama tak gi collect.

Aku sampai lambat sikit sebab jalan semua jam. Tu ler seksanya naik keta.

Sampai sana...Akma dan Yazer ada. Bagus gak because I haven't had sessions to really talk to them.

So lepak ler talk ngan Akma about Felix (disebabkan blog ni public sangat takleh ler cita details)
Pastu lepak ngan Yazer.

Juan pastu balik ngan photographer dia.

Tanya Yazer sapa kat rumah...rupa-rupanya...si Azlif balik Johor. Si Haider hilangkan diri dan Felix shooting kat Johor. Isa lak kat rumah katanya.

So call ler Isa, rupanya dia kat MidValley ngan kakak sedara dia. Ajak ler dinner...Yazer pon nak join. Si kakak sedara si Isa ni pemalu orangnya, tapi bila dengar Yazer ada skali...punya laa laju dia stuju nak join! Pergh!

So we went to MidValley...si Yazer nak control badan, so we settled for his choice of McDonald's (jaga badan hapernya??!!)

Hantar semua balik da...masa kat Pantai Hillpark pas drop Isa dan Yazer, serempak member aku si Watie, yang dok sana satu phase.

So aku pon lepak ngan dia. Masa tu sebenarnya nak tunggu Bob abih shooting...punya laa banyak plan tetiba.

So in the end lepak rumah ngan Isa dan Yazer, Watie lak gi ajak kengkawan dia member Bob lak join supper lak.

So we went to hang out in Bob's area tu lantak ngumpat and catch up sampai about 3 in the morning. Yazer tak jadik sebab dia nak lepak rumah nak study lagu baru dia tuk recording.

Ok ler...this is the first time in my two week holiday yang aku rasa my mind taken off that person.

Malam tu tidur rumah bebudak sebab nak hantar Isa ke KL Sentral pagik tadik...takut tak sempat lak sebab aku dok Klang.

We had breakfast pas lepak ngan Yazer dan Kefli yang sampai nak pick up si Yazer nak ke Maestro.

Bebudak keempat belas orang kompol sana tuk sesi make up sebab kul 3 sebentar lagi ada press conference tuk Vanilla Coke. Aku tengah kelam kabut abihkan blog dan keja ni sebab nak gegas sana.

I know this would sound almost ridiculous....

But what would my life be without Akademi Fantasia...

Reactions:

0 comments: