Sunday, August 07, 2005

It's over...

So...apa nak dikata...

Semua dah tau keputusan kan?

Yeap - Mawi menang with 58%, Felix kedua with 30%, Amylea ketiga with 8% and Marsha with 4%.

Kalau ikutkan - aku seronok with all their performances, though ada ler tak puas hati sana sini.

But as I said, the final was not really a final for me as the placing memang tak penting bagi aku.

But I have to admit, dari segi jumlah undian Amylea dan Marsha, aku terkilan sedikit sebab undian tidak menunjukkan atau mengambarkan kebolehan ataupun kualiti persembahan mereka.

But...bukan dengki pada sesiapa...Mawi's success is his...

Aku akan posting full stats pasal bab undian dan analisis undian later.

Too tired sebab kena rush story.

Lepas habis konsert, ad alak press conference. Pastu lepak sat tima meka wat rakaman Imbasan Akademi Fantasia.

After finish that - lepak dengan finalists for a while sampai 4 lebih pagi.

Pergh...letih siot.

Balik sat mandi sebab rumah dekat ngan Shah Alam....then it's back to office at work.

Ni banyak lak nak habiskan lagi. So while I would love to update my blog with more stories of the final, as well as the radio.blog and stuff...tak larat sih!

Apapun - bagi peminat bekas pelajar-pelajar Akademi Fantasia, just to let you know, 14 bekas pelajarserta 6 tersingkir akan check-in bungalows Akademi Fantasia untuk dua ari mulai ari ni.

Kind of nostalgic time off for them to spend time together with their families or something.

Satu benda aku nak mention yang kurang enak (tapi syukur tak terjadi apa-apa) ialah orang kampung Mawi yang bak banner 100 kaki ke dalam stadium. Terpegun gak ngan banner meka...respect ler katakan!

Just it was disturbing to see that meka naikkan banner secara kurang elok ngan makan tempat banner-banner peminat-peminat Felix yang dah berkampung kat sana awal-awal.

Aku rasa benda tu was very rude...but aku salute peminat Felix yang dok diam je...malas nak tegur.

Pada mamat-mamat yang bak banner tu...I think that was not a nice thing to do...and tak perlu ler dalam keghairahan menyokong tu sampai nak menyakitkan hati orang.

Apapun - enjoy more pics at [klubbkidd's rave] - The fotopages! yang exclusive!

And remember... keep voting for me by clicking VOTE!!!

Ok...nak sambung buat kerja...and then nak balik tidur. More postings later tonight atau besok sebab malam ni nak ke Planet Hollywood tuk Zahid and Friends punya performance di Sunday Nite Live!

Felix dan Mawi - Amylea dan Marsha - berehat lepas rakaman Imbasan.



Sabah Power!!!



With the girls.



With Felix...tak jumpa sejak sebelum Konsert Prelude. Si Mawi lak tak jumpa sembilan minggu. Tambah kurus dia!



Reactions:

0 comments: