Saturday, August 06, 2005

Here we go now...

Ok...less than 24 hours to go!

The tension mounts!

Not for me really...esok aku nak gi Stadium Malawati to enjoy je. Kan da kata...siapa menang tak penting, kerana keempat-empat mereka dahpun juara ngan layak ke final.

Aku tak paham tul ada fanatik panik kerana pilihan mereka tak nombor satu ke dikatakan jatuh dalam ranking ke...sibuk-sibuk nak SMS...wei duit dapur bini bagi dulu wei! Makcik...susu anak tu dah cukup ke?

Tahap sekarang, keempat mereka dah TERJAMIN akan menpunyai pendapatan LEBIH daripada ALL of you for the next 12 months!

Bak kata aku pada seorang fanatik...


Kalau si polan ni tak menang ruimah dan keta pun...so what? Dengan pendapatan dia pun - empat bulan da leh beli sendiri. So ada beza ke?

Sheesh! Fanatics!

Anyway - speaking of fanaticism - ni aku ada dapat email. Comparison Mawi dan Ayah Pin.



So ketara ke persamaan dia ke...(Tergelak sat!)

Hopefully tak ada yang sensitif pasal bab pics ni ek...lawak jerk...

Anyway...ni pics aku dapat on their last week in the Akademi...I'm going to miss them...oh wait a minute...not really...cause I dah lama boycott Diari dan Xtra.

But anyway - here's a last look at them still in the Akademi...



Apapun...walaupun aku sokong keempat-empat...Marsha is still my favourite....simply because she is a beautiful person...in and out. The rest are cool too...but I just support Marsha more.

Whether she ends up last in the placing...or whatever...it doesn't really matter.

So how you guys gonna vote?

Apapun - vote wisely and spend wisely...ok.

Jangan nak gila babas sampai nyesal lak abih duit. Lagipun...baru berapa haribulan. Ingat-ingat lah sikit ek... Happy AFUNDI-ing.

Jangan lupa, update tuk blog akan dilakukan lewat kerana sibuk ngumpul maklumat eksklusif dari keempat-empat mereka at the press conference after the konsert final.

Keep checking for updates!

Reactions:

0 comments: