Saturday, August 27, 2005

Gathering Gol & Gincu

Ye...ye...penuh kemeriahan tul gathering malam semalam...

Sayang je...aku sampai lambat tak sempat tonton wayang skali ngan 50 something meka dari online community yang di himpunkan oleh Sultan Muzaffar kat TGV KLCC.

Aku sampai rumah petang smalam melantak pastu membadak...sedar-sedar da beribu lemon punya miss call dari Sultan Muzaffar. Time tu pun da half past eight, so rush ler.

Sampai kat panggung, Sultan Muzaffar da frantic call aku tanya berkali-kali kat mana.

Sampainya aku tepat 9.20. Terbayangkan sempat agik join the gang nak tonton Gol & Gincu (ye laa...ikut time 9.10 start...abih...iklan ala ala Akademi Fantasia Xtra-xtended panjang nak mamposssss). Tapi...ado???

What happened was set ngan Sultan Muzaffar jumpa kat entrance. After awhile looking for each other...I realised I made a dreadful mistake...how could I???!!!

Patut nya gi TGV KLCC. Entah apa laa serabut pala aku sampai aku tengah dok tengah crowd kat GSC MidValley. Adus...harus ler kena carut ngan Sultan Muzaffar.

Sampai KLCC bout past 10 call bagitau ketua kompolan kanak-kanak Ribena yang aku da sampai and then cam orang tak betul...pusing ler KLCC. Nampak ler si Rina dari Konsert Prelude Akademi Fantasia ngan husband dia...tanak kacau aku...nampak romantic je meka.

Lepak punya lepak...I came across the group later.

Ada ler beberapa orang yang da kenal...termasuk Mama ZAryna Darai and CD (matilah ko dinch pec lobs Three Beauties). Some more familar faces cam Elkapitan (ke kepitan???) dan beberapa warga bloggers yang lain as well as some people I didn't know...but have dropped by my blog before.

Sorry sesangat ler pada semua kerana blur sikit semalam...and thanks for all the compliments and supportive words for my blog. It's nice to know there are people reading and appreciating my efforts...tak bazir masa ler kira aku sengkang mata update kekadang ni...)

Apapun...aku tatau ler apa plan malam ni...wat skang nak balik membuta...cause I want to go out tonight...but for some strange reason, I feel a calling to just sit my ass home.

Tengok laa camna...

Reactions:

0 comments: