Friday, August 26, 2005

Don't ask for more

I was editing my post for this entry and benda ni tiba-toba hang (sial punya PC).

So malas nak tulis panjang-panjang agi. Takde masa. Just the gist of what happened ler cukup ok...

I had so much fun kat press conference Vanilla Coke semalam!!! Bukan sebab function best ke apa...tapi sebab kesemua 14 bekas pelajar Akademi Fantasia ada skali.

Semua dapat relax and just have fun after the event was over. Seronok...but the best was nak catch up ngan Marsha and Idayu. Aku tak sempat nak bual ngan Marsha da lama gak...sejak Bora Ombak punya Akademi Fantasia Media Appreciation Party sebab tak dapat call dia masa dia balik Sabah aritu kerana da tukar nombor phone.

Huh...amik ko! Ada ke lupa bagitau aku....Tapi lepak punya lepak...lupa lak nak nak amik gambar Marsha walaupun yang lain semua lengkap aku amik! Sori Marsha...cayang you...

Of course, thanks to Amylea, you strong soul for the time we got to talk over those things so many people take for granted and all. You are one hell of a strong soul!!!

Sempat usik Akma lelebih...(jangan marah...tapi nak tanya muka tu merah padam ke sebab make up *tergolek kat lantai gelak sat) Amy...hope we get to make that movie soon without Zai!

Ekin lak rambut ala Christina Aguilera in Lady Marmalade...amboi...extensions tak ingat! Cantik lak! Tambah kiut muka tu. Kefli and Yazer were so much fun to be with yesterday...(soal nama tu melekat ek?)

Birthday boys si Mawi dan Reza sibuk jadi centre of attraction, Felix lak tiba-tiba muncul walaupun dikatakan tak jadi mai because he had this thing...sakit perut ke something. Dahler dengar masa dia kat Johor shooting ngan Marsha (ada drama Raya tuk TV), dia demam...

Aidil looked his best-dressed (he really is one of the most impeccably groomed lads ever) while Fuad looked a little tired.

Anyway masa kat event tuh aku nak amik pics dua couple paling popular...Ekin dan Yazer dan sekali Felix dan Akma....tapi kedua Felix dan Akma seolah melarikan diri menjauhkan diri dari each other, so I couldn't exactly get a shot of them together.

At any rate...jangan risau kerana aku akan gak amik pose Felix dan Akma sekali tuk jalankan voting couple paling manja...

Yazer dan Ekin as usual sporting gila babas...takyah susah-susah aku nak pujuk meka nak pose tuk aku amik pic meka bersama tuk blog. Amik ko... manja tak? Tapi...seriously...meka ni...nothing between them ler...

Ok..kalau nak tengok more of the pics yang aku amik exclusive masa time lepak ngan meka...click [klubbkidd's rave] - The fotopages. Click, click jugak...vote jangan lupa....

Bawah tu tekan je link bebanyak yang tulis vote ataupun undi ke click memana gambar kat sini tuk be redirected to vote...

Anyways, balik je...dapat berita tergempar. Album The Best of Mawi World (yelah last posting aku aku letak kan...) da capai 81,200 unit. Ni termasuk unit terjual serta confirmed orders yang diterima sehingga petang semalam. Kira dia best selling ler setakat ni tuk tahun ni... Apapun - mintak-mintak bila album Mawi kuar tengah bulan Oktober kang...camni gak sambutan.

Tarikh release album solo Mawi adalah Oktober 17...hapal tau?!

Album-album EVO, by the way...untuk everyone's info...lanjutan maklumat sebelum ni mengenai album kompilasi EVo tuk tahun ni...akan keluar pada tarikh-tarikh ni ye... Sept 12, 26 dan Oct 3. Dua minggu kemudian giliran album solo Mawi. Celah-celah tu...ada lagik release album live iaitu tuk top 5, tuk Felix, Amylea, Marsha dan Yazer. Tuk pelajar lain pun ada, tapi merupakan album gabungan. Jangan lupa gak...Linda, Bob dan Zarina...as well as Adam dan Kaer pun tak lama agi release their own solo albums. Kes pecah tabung ni...

Apapun...the night ended mixed cause aku tetiba banyak keja (tak cukup tidur sial!!!) walaupun patutnya cuti. Masuk office nak serahkan column aku tuk Isnin depan...tiba-tiba kena wat cita album Mawi lak boom kat pasaran. Then nak risik pasal betul ke si Normala Samsuddin nak tie the knot yesterday night (berahsia sangat!).

Siap kat office sampai dalam kul 2 pagi.

Si Juan Danza lak ngadu...ada problem blog dia. Tuk pengunjung blog Juan, please note there was some technical thingie kat blog dia, and somehow benda tu ilang terus. Apapun - his blog is already back online, walaopon akan mengambil masa kot nak recuperate. Lawat-lawat ler...jenguk-jenguk ler.....

Sabau jer ler Juan...adus...aku baru nak rilek sikit bab trauma aku ko lak nak sambung...jangannnn!!!

Anyway...I have to say....at this point of my emotional state. Aku dah reached this height of numbness. Tapi semalam...I got a sign...don't ask me what it was and all...but I don't know if I'm reading too much into it....but to that person....thank you for showing it to me...if you meant to ler.

Ke aku terbayang-bayang sendiri je...imagining things. Apapun...here's to seeing how things go.
Ok ler...tertidur kat office tadi...ni nak gerak balik nak melantak dan sambung membadak!

Malam ni nak join Juan, Sultan Muzaffar dan para bloggers dan kengkawan online lain tuk gi tengok Gol & Gincu! Aku dengar Sultan Muzaffar the 'guest list' dah cecah over 50 plus names. Ouch! Booking satu panggung jer ler wak...Apapun...ni nak balik dulu...jumpa-jumpa petang ni ek pada sesiapa yang join gathering bloggers malam ni...

Jangan lupa tuk check out the latests pics in [klubbkidd's rave] - The fotopages ...and remember to...

Reactions:

0 comments: