Monday, August 15, 2005

Baru ku sedari

Aku ada tambah satu lagu dalam radio.blog, which is Pupus, nyanyian Mike, juara Indonesian Idol terbaru.

It's an amazing, soulful take of Pupus, and aku rasa the best tune to really feel the song. Take a listen.

One thing kan, it makes me realise that no matter how talented anak-anak bangsa kita pun, Indonesian talents are so far ahead of us.

And another thing is - looks never become a factor, which is so much an issue of contemplation here. Aku rasa Mike ni, yang badan empat kali badan bob Akademi Fantasia II, masuk Malaysian Idol pun jangan harap ler lepas walaupun first round because of his looks.

I mean, look at Malaysian Idol now. Nak harap muka semua cukup makan...vocally haus? yang leh nyanyi kena sepak keluar, yang dok dalam to the final yang haus.

Akademi Fantasia dengan segala kelemahannya, at least ler for me, this year has proven it has gone beyond selecting just looks, dan musim ni especially the leanings are towards more grooming of real stage talents.

Anyway - take a listen to Mike's Pupus to understand what I'm getting at.


First day off today, and I'm rambling on. Apapun...lega sikit ler hari ni, dapat berehat kat rumah dulu sebelum pikir nak cuti memana seminggu ni. Cuma after a while, I feel the walls closing in on me.

So many things in my mind...

To take my mind off things, tried calling adik-adik Akademi, tapi phone Marsha, Yazer dan Felix uncontactable, so I suppose they were on their way back to Sabah already.

Sok sek ngan Juan sebab malas nak call Mawi, kesian tau dia balik ni pun sibuk manjang kang sebab da chat with Aman semalam, dia da bagitau Mawi kena jumpa kerabat laa kena jumpa Menteri Besar la...nak kena gi istana etc.

Kesian mamat botak tu. Baru nak berehat. Biau ler dua tiga hari cuti dulu baru dera dia.
Anyways, called Juan, dia sibuk touring skali ngan Kak Maznah ke Kulaifornia. Malam ni baru Mawi jejak balik rumah dia kat Felda Taib Andak. Agaknya pukul berapa la sebelum orang semua berambus dan biarkan budak tu rehat.

Anyways...will update you guys more on what the rest of the kids are up to in three days of rest they have back in their kampungs. Kalau you have any information or picstures, let me know ok if you want to share them.

Reactions:

0 comments: