Wednesday, July 13, 2005

Kejutan akan datang?

Well..the depression and gloom over the past few days has kind of lifted.

Hilang sikit tension aku. Kereta pun dah repair (tapi tension balik sebab bil lak horror).

Most of my personal problems are kind of settled - some still hanging in limbo awaiting its fate - while others have had quite interesting solutions.

Apapun - I feel kind of bad for wallowing in self-pity as someone left a message for the me in the Comments section said.

Apapun - I think it was necessary - and while I think it didn't solve much - it was an eye opener for me and a lot of people around me.

Now only God...and time will determine what happens. Thank you to everyone, those whom I know personally, and to those who only know me from my blog - for all the calls, and SMSes of emotional support I've received.

To my friends, and my brothers and sisters who bothered with my whining....korang ler bebetul World! bak kata abang Aman.

Apapun sebab stress punya pasal, aku tinggalkan blog - ingat hari ni nak update because I feel better. Mai office tapi found out surat kepada peminat dari Aidil untuk blog aku ilang lak.

Bebudak office aku ni stressful siot. Trash on the table can last for weeks - tapi kalau ada benda semi-important je akan automatically di'file'kan dalam outbox aka tong sampah.

Tak kisahlah sebab aku rasa da basi kalau aku update bab tu.

But here's something you might all want to think about even though final masih dekat sebulan lagi.

Walaupun baru nak masuk konsert ketujuh - hampir semua kejutan yang mungkin - sudahpun digunakan.

So apa lagi akan Astro lakukan?

Ok. I have a feeling - and this is not based on sources ke apa - that this year - final tak akan comprise of five pelajar seperti musim pertama.

I also don't think it will comprise of six like in season two.

So what is the possible figure for the final?

Mari kita cerita sikit ek dan uat pening Astro sebab spekulasi ni kemungkinan besar akan terkena potential kejutan yang mereka nak berikan.

Dalam tiga musim Akademi Fantasia Indosiar, pelbagai kejutan jugak ada dijalankan. But I recall that the first season of Akademi Fantasi Indosiar did somethig along those lines, though I can't recall how many made it to the final.

Dalam Akademi Fantasi Indosiar musim kedua, tiga orang berentap difinal iaitu Theodora Meilani Setyawati (Tia - rindu kat dia), Muhammad Haikal Putra (Haikal) dan Micky Octapatika (Micky).

So mungkin ke Akademi Fantasia menyaksikan final yang bukan made up of top five pelajar.
Dah sah tahun ni AFMASUK tak akan dijalankan kerana penyerapan masuk kembali sudahpun dilakukan - and I think would simply be too controversial if they did it again, though there is a minor possibility it could happen.

Kalau ada repeat performance kejutan pun aku rasa the possibility lies more in the prospect of another double elimination.

But in the weeks to come, kita akan tau. Setakat ni - aku rasa it's not impossible the final figure will be top four. And of course top four tu will be Mawi and Felix - dan kebarangkalian Amylea dan Marsha yang akan melengkapkan senarai final kali ni based on current polling trends.

Kalau betul tu terjadi - it would be nice to see what Malaysians vote like as it will be a fight of popularity versus outstanding talent.

Setuju atau tidak - tinggalkan ler comment. Patut ke final hanya empat orang - or for that matter patut ker anything but top five.

Reactions:

0 comments: