Friday, July 29, 2005

Do you miss them?

Rindu tak dengan persembahan pelajar-pelajar yang tersingkir?

Hah...kalau rindu...tengok sendiri kang malam esok kejutan mini aku sebutkan tu. Entah jadi ntah tidak, but I think it will indeed take place.

Takler kejutan sebenarnya pun - but Astro always overhypes things anyway.

Still...it will be nice to watch those eliminated perform on thw same stage again, don't you think?
Meanwhile...AFUNDI MARSHA and AFUNDI AMYLEA (sekali Mawi dan Felix ler tapi undi meka da banyak cukup nak ke final da...aku nak dua ni layak skali jerk)

By the way - aku dengar lagu tuk final sudahpun siap tuk contestants. Just wondering how it will all sound. Agaknya ada tak yang meletup cam single-single Akademi Fantasia yang final sebelum ni ke tak.

Malas posting panjang-panjang...tengah takde mood upload pics and all that...

Nak sambung wat keja...

Reactions:

0 comments: