Wednesday, June 01, 2005

Yawn!

Bagik pluang tengok Diari buat kali ketiga minggu ni, but still nothing impressive at all.

Not an ounce of change at all...not an iota!

I don't know. Maybe kita dah letakkan such high expectations - and these kids can't perform up to it.

I mean vocally they're above what we would expect - but personality wise, ya ampun...tolonglah.

The whole Diari Akademi Fantasia hari ni aku tengok kat office asik kena jaga volume TV sebab ada saja sesi melalak menjerit cam orang tak betul.

And the choreography untuk Menuju Puncak looks so plain! Anytime season one and two nyer lebih meletup. I'm hoping somehow it looks better onstage....but somehow I doubt that ngan Fathee nya very RTM background. Adus! Takder ke choreographer kat Malaysia ni lebih arif nak gabungkan streetsmart with technical choreography....

However, I suppose the plus side for the day is that Fuad punya undi naik...(Yeah!) and Aidil dan Kefli punya undi turun (Double Yeah!).

The voting so far reflect ler my choice gak - I love Felix and I think Akma tetap recycle dan tak patut Akademi, so sesuai dia dok bawah skali. I mean she's depriving another fresh talent because diri basi da penah gagal TV show lain ada lak menghias Akademi.

Yang aku tak minat cam Yazer pun sesuai dok bawah....so it's those little blessings that make my day so wonderful!

Ni kedudukan terbaru ranking meka as of time ni ler.

FELIX 14%
IDAYU 10%
AMY 10%
EKIN 9%
FUAD 9%
AIDIL 7%
REZA 7%
ELLIZA 7%
AMYLEA 7%
YAZER 7%
KEFLI 7%
AKMA 7%

No more posts for tonight....letih dan malas ari ni...banyak sangat keja...

Reactions:

0 comments: