Friday, June 17, 2005

Pencuri!!!

Aku tengah melantak makan malam (kul 11.30 lebih ni) sambil tengok ulangan Diari Akademi Fantasia bila tiba-tiba Gengkita SMS dan kemudian call dari Brunei.

Rupanya ada lahanat-lahanat punya pencuri at work kat site aku curi pakai radio.blog aku!
Kesian si Gengkita yang dok susah-susah sponsor me the webspace and also bandwidth dan in the end, rugi beribu Ringgit sebab bandwidth sebab pukimak-pukimak ni abihkan bandwidth to cater to their own fucking audiences!!!

Patutnya para pendengar radio.blog perlu masuk Gengkita atau dok blog ni je dapat dengar persembahan eksklusif lagu-lagu konsert mingguan Akademi Fantasia terbaru Tapi rupanya ada pencuri-pencuri yang rasa meka nak wat blog, homepage dan sebagainya dengan addition radio.blog ngan mencuri source kita terus!

Benda ni penah banyak kali berlaku dengan pencurian gambar-gambar dari blog aku yang eksklusif...sampai aku terpaksa nak tagkan hakmilik pics aku. Ni lak...baru nak reda pasai pencurian pics, radio.blog lak jadi mangsa!

Adus! Kurang ajar sungguh! Dahler ada yang langsung kosong page dia kononnya dia wat radio.blog tu exclusive. Ramai ciplak abih sampai promo aku pun dia bantai curik cuma tukau nama dia! Pantat opah ko! Orang rugi beribu Ringgit ko tak pikir! Bapak ko ajar ke jadik pencuri!
Ni senarai motherfucking pukimak-pukimak anak haram gampang sial yang mencuri radio.blog aku! FUCK ALL OF YOU!!!

THE LIST OF FUCKING BASTARDS AND BITCHES YANG KAKI PENCURI RADIO.BLOG! GI MAMPOS LAA KORANG! KALAU NAK SANGAT BUAT SENDIRI! DAHLER CURI - TAK MINTAK IZIN...ORANG YANG RUGI BERIBU RINGGIT CIBAI!!!

http://pojie.batcave.net/
(Ni website paling binatang pukimak haram jadah!!! Tak ada apa-apa kecuali hasil curi sebiji dari Astro dan radio.blog kami je!)

http://eyzzros.blogspot.com/
(Telah e-mail meminta maap. Malas panjangkan. Lain kali jangan buat da!)


http://teknikbintulu.tripod.com/id8.html
(Dok sekolah je lah! Tak cukup belajar ker - sejak bila mencuri tu matapelajaran! Buto moyang ko!!!)

http://blurpress.blogspot.com/
(Ni lak konon mengaku peminat Linda! Buat malu je!)

http://icaziesyira.blogspot.com/
(Makcik ni pun sama! Dahler mencuri! Tak kredit atau link ker haper pun!)

http://mawifc.blogs.friendster.com/fanatik_mawi_af3/
(Ni satu agik! Mengaku peminat Mawi! Bukan saja mencuri radio.blog! Gambar-gambar punyalah banyak curi dari aku dan blogger lain! Takder link atau kredit!)

http://ht-pc.blogdrive.com
(Yang ni kredit dan link - tapi takleh ke mintak kebenaran dulu dik oi samader leh pakai ke tak? Selamba suka ko je!)

http://www.masfc.com

(Sudah memberikan penjelasan dan telah meminta maaf - dari pihak kak Sya mewakili Mas FC)

Babi punya perangai! Kalau nak sangat buat lah sendiri! Ingat nak buat pandai ngan mencuri! Aku dok berejam download, convert dan upload ko tak pikir! Gengkita sponsor abih beribu Ringgit sapa nak bayar? Opah ko jual jubo pun tak dapat tau!

Aku mintak my blog readers to boycott sites ni, atau pada mereka yang kenal pemilik-pemilik site ni tuk sound meka.

Kepada pukimak-pukimak pemilik site ni, kalau nak remove diri korang dari blacklist - sila minta maaf segera sebab kerugian bandwidth, wang Ringgit dan banyak agik kerugian akibat tindakan korang sebelum site korang kena dajal!

Kepada pembaca-pembaca blog aku, kalau korang betul2 nak radio.blog ni berterusan then I suggest you go to these sites and tell these fuckers that what they're doing is STEALING!

Rosak mood aku! Be reminded....no more exclusive performance recaps on my radio.blog kalau benda ni berterusan!!!

Setakat ni... radio.blog ni tetap akan diupdatekan awal pagi Ahad sejurus selepas konsert mingguan...tuk listening pleasure all of you. EXCLUSIVELY on http://klubbkidd.blogdrive.com dan http://www.gengkita.net SAHAJA!!!

Sekiranya anda tahu bangsat-bangsat mana mencuri lagi dari radio.blog sini, sila laporkan untuk pastikan kewujudan radio.blog ni berterusan. Kalau tak suka apa aku nak cakap...boleh gi mamposssss....

Terima kasih...

Reactions:

0 comments: