Thursday, June 30, 2005

Pay day!

Penungguan suatu penyeksaan...but finally...IT'S PAYDAY! Oh gumbiiiiiiraaaa....Ari ni pun productif abih sebab banyak kerja dapat habis, and I felt really good about myself.

Yang pentingnya - seronok siang tadi sebab wat photoshoot ngan dua orang ni. Sapa agik kalau bukan si orange dan si baby blue tuh.

Yeap - this is one of the pics of Zahid and Fuad punya photoshoot ....and aku ada banyak lagi ni nak upload dari Nokia aku.

Kalau nak tengok pics dari Nokia aku - usha ler kat [klubbkidd's rave] - The fotopages! untuk lihat gambar-gambar exclusive from the interview and photoshoot. Ingat!

Teruskan voting/undian untuk aku kat Malaysian Topblogs, berikan semangat...marilah mari....cepat mengundi!!!

Hah...nak tau apa spekulasi terpower yang aku da dengar...dan apa jawapan sebenarnya pada semua ini? Tunggu! Update akan datang...sementara tu...teruskan spekulasi anda! Seronok lak tengok semua tikam...

Ni pics masa photoshoot - nak tengok yang lain dari Nokia aku - masuk fotopages!







Pada mereka yang minat Fuad, hah, ni adiknya si Mubin. Aku panggil Teletubbies.

Sori ler pada kakak Fuad, si Wana ek sebab tak sempat squeeza in a shot of you too. Lain kali kita wat family photo ek! Photo ni sebenarnya amik masa malam malam, Monday night gi Uptown ngan mereka tiga beradik sekali ngan Bob dan member dia dua orang.



Happy 30th birthday Ning!!! Bersama her mom Auntie Stella and Anita Sarawak and husband



Ni lak pic sebelum aku gi Uptown lepak ngan meka sat. Ada assignment - harijadi Ning yang disambut kat Villa Danieli. V.E. were there, so was Zainal Abidin, Anita Sarawak...ramai ler. Sayang tak dapat dok lama sebab kena lari balik office hantar story.

Reactions:

0 comments: