Friday, June 03, 2005

Finally....some action!!!

Akhirnya! Finally I see something that makes me react spontaneously to the show!

Ari ni nya Diari Akademi Fantasia...tengah-tengah aku sakit telinga layan Kefli melelak sengau (padan muka kena marah ngankak Marlia sebab gedik sangat)....Yazer dengan berangan rock nya (tolonglah masa latih lagu sorang-sorang tu masih nak melalak depan muka orang konon sora sedap -skema)....dan Aidil being his usual kuda kepang self....the end of the first diary menunjukkan budak-budak berlatih....and then ada lepaskan this intoxicating (didn't smell it, so just guessing) stink!

Ada yang terkentut ler tuh! And smuer salahkan Fuad lak! Tatau ler kalau dia buat...but if he did, salute! As disgusting as it may sound, FINALLY budak-budak nampak human sikit reaction mereka.

Pecah perut aku gelak! Nak tergolek rasanya...Seb baik tengok di Astro ni...masa berdiri....stakat tahan je ler...

It may be gross to some people...and I'm not saying it's a cute thing to do...but it's not the action so much - but the fact that it broke everyone's 'plasticness'....at least untuk sementara...

Apapun...kalau betul Fuad kentut...aku rasa ramai orang patut mengucapkan tahniah kat dia sebab pandai timing dan aim...sebab masa tu Aidil dekat ngan dia! YEAH! Sesuai!

(Kalau betul) thank you sesangat Fuad for giving us the first memorable moment in Diari Akademi Fantasia....

Felix kaku abih masa menari but still nampak cute cara dia nari - cuma obvious he's no dancer.

Tapi sayu tengok dia mengalir air mata masa time nyanyi tu sesi kak Marlia...pergh! This Saturday dia wat camtuh...aku AFUNDI dia sorang jek laa...

Reza - is more disciplined than ever. And aku rasa he's really the most mature of them all...
New additions to the list of people pissing me off in the Akademi.

Amy - tolong lah minah wei! I love your voice - tapi jangan ler sampai overconfident sampai nampak berangan lak.

Elliza - Aku memang minat ko. But no wonder people are starting to get turned off by you...seriously! She is so irritating....dunno kalau dia tengah cuba nak appear cute or memang that's her misunderstood self. But naik geli aku tengok.

Hish....the other girls...not worth a mention at all. They just blend in the background as far as I am concerned.

Idayu - jangan harap sora je minah. Ko pompuan....show your ability to move ler. Kayu smacam jer. Cuma gegaran lemak power je overdose...

Progress? Vocally...decent ler smuer...those who sound irritating...still do.Dance? Menuju Puncak masih haram jadah punya very the RTM....sori ler kalau ada yang terasa...but it's outdated ler steps dia.

Still Linda Jasmine is always a pleasure to watch walauapapun...sexy, and totally hot with the moves...she can fart and still look (and probably smell) good.

Sharol tu...aku da sick and tired overdose dia...tolong lah. Vying for camera time sangat....Sampai last call tu dia leh lagik nak enter frame.

Oklee...at least today some progress ler....Boleh ler...berbaloi ler nak berdiri sejam tengok Diari Akademi Fantasia.

Reactions:

0 comments: