Friday, June 03, 2005

AFUNDI FUAD!

Ni kalao korang perasan...aku da add link dari astro nya page (malas nak ulang alik sana) tuk afundi terkini. Benda tu updated, so no worries...hanya perlu refresh dari masa ke semasa...tuk latest.

Aku pung senang takyah nak update agik.

Anyway - saja nak bagitau - terima kasih ke gengkita dari Brunei kerana tolong AFUNDI FUAD! - Fuad nya personal fan webpage dengan menawarkan sponsor bandwith. So dalam sedikit masa agik - leh laa look forward to download all the mp3s and videos of Fuad.

Also for sponsoring bandwidth tuk (hopefully) put up a radio.blog tuk let you guys keep yourselves amused ngan the songs from the Konsert Prelude Akademi Fantasia as you peruse these pages. We'll see how that goes.

Apapun...aku rasa...aku kena KO sat agik sebab kul 10 pagik ni nak gi Astro amik tiket tuk konsert esok (tak sabar aku!)

Ciao....and selamat melayan demam! Jangan kentut dah....!!!

Reactions:

0 comments: