Thursday, May 05, 2005

Yawn...

Saja masuk to just blog some thoughts...but realised takder benda in my mind - mana tak nya....almost 5am! Aku stone cold da ni...tapi malas ngadap keja yang nak diabihkan ni.

Anyway...ni rushing to complete some work, because tomorrow's a busy day. As usual, Thursdays is the deadline for my gossip column, so baik aku habiskan upfront so tak terkejar-kejar.

Plan for tomorrow - kena gi Zahid's album launch at the former KL Hilton (skang Mutiara).

Actually aku takder mood nak cover tul. That boy's attitude is simply getting from bad to worse, and even MY patience has stretched to the limit. But gotta do my job...so have to be professional.

Anyway, pada mereka yang gi Kulim Kedah, kesemua budak Akademi Fantasia II (kecuali Fitri yang sibuk shooting) will be there tuk show, skali ngan penyerahan cek derma. Penyerahan cek siang Jumaat. Malam tu lak show, tatau kat mana sebab aku tak dapat ikut. Tension gak, sebab this is probably the last call for them (I know I've said that before) before Akademi Fantasia III....

Apakan daya....bos tak bagik. Aduh! But will be sending them off at Astro later sebab nak hantar si Bob dan Anding gi akibat Iqram balik kampung.

OKler...so sesapa kat Kulim, enjoy the show...

Reactions:

0 comments: