Sunday, May 15, 2005

They're here!

Akademi Fantasia has begun! Walaupun lum officially.....

Ni pics aku janji dari smalam kat Holiday Villa kat Subang masa bebudak check in. Yang ala ala nampak muka hasil tangkapan member Juan tu, aku kena post esok saja sebab tunggu my story kuar.

Apapun...ni ler citer 'stalking' budak-budak Akademi Fantasia yang baru.

Sempat gak berborak sorang dua. Nice kids...hopefully bakat leh saing senior-senior mereka.


Dan pics lain yang dijanjikan? Tunggu sambungan orang dah demam nak masuk koma akibat Akademi Fantasia ni.

Kalau tak sabo nunggu.....takleh wat per-perlah....

Reactions:

0 comments: