Monday, May 23, 2005

Syabas kepada AFUNDI FUAD!

Takde benda nak kongsi sangat. Demam masih panas...demam Akademi Fantasia lah. Didn't do much today. Esok (eh, kira malam ni dah) ada dinner Karyawan lak. Takleh tidur.

Anyway...tujuan online ni sebab nak kongsi ngan peminat-peminat Fuad - laman web pertama dia da start as of today. Kalau nak tengok AFUNDI FUAD! click kat nama tu atau manually gi http://afundifuad.co.nr. Setakat aku tau, website tu is still under construction, tapi sah ler it's the first fan site for pelajar Akademi Fantasia III.

Kalau sesiapa ada bahan nak kongsi pasal Fuad - email aku. Leh kita kongsi ngan AFUNDI FUAD!.
See you guys tomorrow...ngantuk...

Reactions:

0 comments: