Thursday, May 26, 2005

Rock-a-bye-zzzzzzz

Takde benda nak posting sangat ari ni. Tension keja. Orang lain nya hal aku kena...biasa lah. Malas...Anyway...ni nak ciao da. Aku dah lah letih ngantuk.

Ni I have to go for kenduri kesyukuran Ning sebab kemenangan dia kat AIM aritu. Kat rumah ayah dia kat Shah Alam agik tuh....adus...aku rasa pastuh aku balik Klang terus lah. Tak larat lepak KL agik. Malas teramat!

Juan ikut kot (ikut tak ko?). Adus! Janji smuer tak jadi ari ni. Budak Astro tu rejek second offer aku ajak dia kuar. Kata kerja (keja dia depan kamera kat Astro so takleh cakap apa ler...dah terbukti kan...). Aku pasni ajak skali lagi dia rejek agik aku kansel nombor dia terus. Tak larat ler da tua-tua ni nak ayat main cinta ni. Main terus lain citer la!

Anyway...rasanya it'll be good to have a good night's sleep sebab aku nak awal ke Astro besok...tanak laa lambat ke Akademi kan...dan nak fresh so can be alert for exclusive news pe-pe (abih kalau orang Astro baca sini - takder ler exclusive agik!)

So see you guys tomorrow....

Ta!

Reactions:

0 comments: