Wednesday, May 11, 2005

Pissed!

Ok...today has NOT been a good day. It wasn't horrible for all the wrong things happening directly to me...but...it's sort of complicated to reveal.

Started past midnight - met up with ada lah someone ni. Now, flirting is always turned on when we're together, tapi malas tul aku ngan dia sebab asik gelar 'kawan'. Smalam I put my foot down...and terus kata takyah la.

Nak tunggu keputtusan awak buang masa....so let me make the decision for you.Fine...kita cuma kawan...and I think we shouldn't meet again in the near future. Dia keja Singapore...down in town for some thingie...pas aku cakap camtuh kelam kabut SMS aku mintak maap pasal our botched date.

But damage was done...and it's been affecting me till today. Moral of the story - some people are simply afraid of commitment! I claim to be the only exception to that statement (that I'm not afraid of commitment...had to stress that).

Then siang tadik orang dari station ni call. Patut ada laa program tu endorse kita sbagai official media partner.Ada ke hanjeng punya kerja red tape meka tu...meka kata takleh.Mampuslaa korang beli adveritising rajin sikit then.Buat duit...tapi smuer kemut akibat dengki manjang...tak kuasa aku!

And then I had these special pictures from Akademi Fantasia I was going to share.

Adus...disappointment tul...Aku tinggal tiga keping je nak share. Baru aku teringat, aku delete a lot of them some time back because I thought I'd never use them. Bodohnyaaaaaaa....

Now moving on from that shit hole of a day I've been facing...

The three pics left that I'm sharing actually tuk meka yang fanatik Akademi Fantasia sikit.

Takde sangat istimewa since most of my collection gone. Lebih kurang seminggu sebelum bebudak Akademi Fantasia II check into Akademi, media dibawak on tour ke facility tu.

Disana kami ditunjuk ler how the who thing works.

I think the picture is self explainatory. The first is the floor make up of the Akademi. Not that yang tulis hidden corridors (kalau tak nampak...yang line merah tu ler) terletak disebalik dinding tu yang menjadi tempat camera diletakkan sebalik cermin.

The second and third pics are the entrance of the Akademi...tuk meka yang tak penah laa singgah-singgah tengok camna bangunan tu.


Teringat wat keja bodoh ngan member, lalu highway Kajang masa Akademi Fantasia tengah panas, menjerit-jerit panggil budak-budak (bukan cam leh dengar pun). Rupa-rupanya...masa audition Akademi Fantasia baru-baru ni...ngan some fellow Akademi Fantasia fans, sembang-sembang...I wasn't the only one to do that. Apparently ramai kenalan yang lain rajin wat bising kat area sana camtu gak. Aduh!

Ok laa...tu je nak kongsi..tarak mood tul!

Reactions:

0 comments: