Wednesday, May 25, 2005

Mawi and Marsha (and the gang) special!

Ni aku uploadkan koleksi sepenuhnya gambar-ganbar aku amik masa bebudak kat set Muzik@Ria tu dari malam smalam.

Hope you guys enjoy it.

But first...serious stuff. Ni ada pengunjung blog aku start ni....sila sign. Petiton ni tuk protest penyingkiran Mawi dan Marsha dan merayu kemasukan mereka kembali ke Akademi Fantasia. Please support it by clicking here to sign Petiton Pembantahan Penyingkiran Mawi dan Marsha.

Anyway...good news. Astro akan bawa media tour ke Akademi Fantasia di mana budak-budak akan check in hari Ahad nanti.

The tour is on Friday, so aku akan amik pic banyak-banyak for you guys. Apa lagi...exclusive beb!

Nak tengok...and tau surprise apa yang akan datang (kalau aku bau dulu ler)...keep reading...enjoy...

Aku takdr mood sangat. Smalam usha sorang budak keja Astro...da lama tengok dia. Smalam lak dia mintak nombor aku...aku SMS dia tak balas lak...

Tak minat ke...kes takder kredit? Who cares...malas nak layan kalau nak jual mahal....

Reactions:

0 comments: