Thursday, May 19, 2005

Lapar...

Aduh! I'm still at the office dan da kul brapa ni.

On the plus side aku da abih banyak keja aku...so aku clear sampai minggu depan! Yes! kira I don't even have to do anything tomorrow.

Tapi dok lewat-lewat in the office has its down sides as well. You get crap assignments everyone else avoids.

Case in point. News suddenly decides they want to cover the public screening of Star Wars and they want a street poll of what people think of the movie.

Bukan bak berangan...but I've been writing nine years, ingat muka aku standard kerja camtu ke? Budak-budak practical duk goyang kaki patutnya meka wat keja tu. Tapi alasan, takder transport balik kang. Ptoi!!!

Masaalah aku ke? Dah susah-susah senior....kerja berapa tahun smuer buat, ni lak budak-budak baru nak practical pijak pala. At the end of the day, ko grad pun ingat resume ko cantik sangat paper nak amik keja?

Whatever...I'm ignoring the assignment. Don't know if I'll get into trouble, but I swear it's worth it.

Am about to leave to go for dinner with Ted. Had to fax something to KWSP cause I couldn't get through their line all day earlier. Meanwhile, checked for the invitation...da masuk! Yeah!
Astro dengan sukacitanya menjemput ... ke KONSERT PRELUDE AKADEMI FANTASIA III pada Sabtu, 21hb Mei 2005 di Studio Satu, Astro, Bukit Jalil, Kuala Lumpur. Saksikan 20 peserta berentap untuk menjadi 12 finalis Akademi Fantasia III.

Yang pentingnya...tagline Akademi Fantasia tahun ni...

"Makan tak lalu, Tidur tak lena, Mandi tak basah"
"Dah terkena?"


Sesapa yang pergi, see you there....kalau tak...aku amik gambar tuk korang jer laa yeak. Papai...nak ciao gi makan. Good night, Malaysia!

Reactions:

0 comments: