Tuesday, May 31, 2005

Kejutan Akademi Fantasia

OK...aku tau da ramai tanya pasai benda ni. Dan semakin lama, nampaknya semakin cam tak jadik kan?

Tapi memang ura-ura ada kejutan tu...still going strong.

Kalau nak tau, as far as I know, awalnya, sepatutnya 14 peserta dipilih malam Konsert Prelude Akademi Fantasia. Bukan 12 yang finally decided upon. I have no idea why they 'changed' the format, sebab dengar khabar benda tu last minute sebenarnya meka amik 12.

Malas lak cakap judges mana yang pilih sapa (yang tak layak pada mata dan telinga aku) dan sapayang pilih yang patutnya berada dalam Akademi.

Anyway - awal-awal aku dengar, dua lagi pelajar akan diserap masuk melalui proses wild card ataupun AFMASUK.

Yang terbaru - dari sumber boleh dipercayai - ada ura-ura mengatakan, AFMASUK akan dijalankan.

Dimana, top two akan dipilih untuk berentap showdown untuk satu ruang lagi dalam Akademi Fantasia!

Betul ke tak...kita tunggu. Jangan menaruh harapan sangat pada AFMASUK ni....sebab taulah Astro.

Selagi benda tu orang harapkan (aku penah katakan ni), meka tak akan lakukan sebab bukan kejutan lagik ler kiranya.

Tapi bila benda tu da reda sikit...dan orang tak expect...masa tu ler kejutan dilakukan.
So tunggu apa lagi? Lakukan tanggungjawab anda. Ada petition protest penyingkiran Mawi dan Marsha. teruskan protest anda, biar dengan menandatangani petition tu, ataupun menuarakan protest anda di suratkhabar ataupun di @15 kerana akan ada hasilnya kalau Astro di pressured.

I'm sure of that at least...

Good luck pada sapa yang dapat seandainya ada AFMASUK.

Reactions:

1 comments:

скачать видео курских студентов http://free-3x.com/ видео инцест с малолетками free-3x.com/ проно молодых онлайн [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]