Tuesday, May 10, 2005

Hari Isnin yang membosankan

Nasib baik I finished all my work smalam sebab kebosanan smalaman. Ari ni lega sikit except teringat overtime aku yang aku rushed to fill up.Kang ujung bulan kurang gaji aku gak yang susah!

Anyways, nothing much to share today...been a totally unthrilling day.Pas dah clear keja, buat ring tone tuk Nokia 3650 aku jerk.The song for the moment is Akon's remake of Bobby Vinton's Lonely.Akon's version jadik ringtone, while the mellower, more depressive original jadik message tone.So now every call or message...phone aku berbunyi..."Lonely...I'm still lonely...I've got nobody...to call my own", which is a very apt description of my life at the moment.

Anyways, tuk meka yang minat Akademi Fantasia, 17hb nanti ada press conference tuk musim ketiga punya unveiling pelajar-pelajar baru serta format.So masa tu confirm ke tak format aku bagik korang arituh tuk spoiler.

Mana tau kan Astro da tau pecah lobang, they come out with some last minute surprises... So anyways....until tomorrow guys...aku ada pics nak share for tomorrow...on Akademi Fantasia...something special....tungguuuuuu!!!

Reactions:

0 comments: