Wednesday, May 18, 2005

Fever! In the morning....fever all through the night...yoou give me fever!

Aduss...aku tidur sampai kul 4 petang tadik. Seb baik banyak keja aku dah abih,. Ni ada meeting sat agik, but I thought I'd share some pics dari Nokia aku from smalam.

Sapa yang tak minat Fuad - takyah ler tengok...gurau jek. Pics banyak dia, tapi ada beberapa keping general pics. Satu pic group shot aku upload dalam fotopages.

Enjoy and see you guys tomorrow where I'll upload biodata penuh setiap peserta Akademi Fantasia III.

Esok nak kena hantar cover story tuk ari Sabtu for the Konsert Prelude.

Aduh..so sex life, no social life aku ler ngan bermulanya Akademi Fantasia ni....akibatnya....dok depan ngan TV jer laa kat @15. Oh by the way, kalau dulu nickname aku secara sah ketika musim Akademi Fantasia II ialah PenasihatZA8, nak bagitau sesapa yang kenal aku skang pakai balik nick lama iaitu KlubbKidd. So sesapa yang kaki chat @15, leh message aku kat nick KlubbKidd dan hantar ke 32999.

Tima kacih pada semua mods @15. Cayang korang smuer!

Reactions:

0 comments: