Friday, May 20, 2005

24 hours to go...

Demam dah nak melanda all out. So to prepare everyone for the full scale onslaught (cam perang lak) of the beginning of the new Akademi Fantasia, aku upload beberapa pics baru dari semua musim Akademi Fantasia dalam my fotopages. Check it out...

Anyway - selain tu, ni ada pics Zahid dari press conference hari ni tuk Festival Gendang 2005. OKlah...lapar...

Lagipun tak ada idea nak tulis apa hari ni. Tak larat nak pikir.

Reactions:

0 comments: