Tuesday, April 05, 2005

Photo day!

Apa lagi...dah upload smuer pics....ehehehe...Nothing much to say today cause I'm really happy today. Got whoopie for the third time this month, and it blossomed in an unexpected place.

Takleh lak citer lebih sebab blog ni dah kena grade U lak...takleh 18SX agi sangat.Takut lak ada yang bawah umo yang membaca kan...walaupun awal-awal dah warning that the contents of this blog kekadang raunchy gak, though tak ler extreme sangat.

Apapun,called Vit, Tia dan Cindy, tapi cuma dapat Cindi saja.Saja nak tanya khabar...tengah shopping lak dia.Jumpa Bob for supper semalam dia kata Jeen ada mesej ngan dia.Ok ler tu.Ada gak maintain friendship kan...tak ada lah jumpa skali pastu never again.

Ni kat opis masuk lambat sebab ujan bagai nak rak.Tu pun letih agi sebab tak cukup tidur.Pas supper lak...balik lambat, si Bob mintak tolong morning call lak sebab dia ada show diRaja kat Kelantan tonight, tak silap aku. Anyway flight dia kul 10 pagi...apa agi, kul 7 tu set smuer alarm call dia bagi wake up call.Aduh...kritikal aku tak cukup tidur berapa malam ni.

Ni pun ngan ujan kat luar rasa anytime leh nap attack!

Ok ler...finishing uploading the pictures pastu nak ciao...Enjoy...and keep voting my blog! Remember to check out my Akademi Fantasia related pics at [klubbkidd's rave]-The fotopages! dan of course jangan lupa undi [klubbkidd's rave] tau for Malaysian Topblogs.

Out...

Reactions:

0 comments: