Monday, April 25, 2005

Heart attack!!!

Aduh....dahlah I woke up late pagi tadi (make that afternoon dah past 1pm).

Tengok-tengok ada miss call dua, dan dua mesej.Tengok nombor tak kenal, but looking at the message, one indicating I had a new voice mail message and the other a text message, it was from my editor! Bukan Alam, tapi my big boss, the paper's editor!

Mengeluh manjang as I rushed to the office. Bump into Amir dan Adly kat smoking section, tanya meka, but they didn't have a clue.

Tanya meka Alam ada ngamuk tak...meka kata tak adalak.

Masuk je, tanya Alam terus, rupa-rupanya, boss nak tau sapa la betina personality TV yang pala kena celup dalam mangkuk jamban yang aku tulis dalam my gossip column out today.

Ceh!

Suspen wat tak pasal...

Call boss aku gelak-gelak citer pasal aku panik tahap gaban, dia lak gelakkan aku.

Aduh....tak pasal-pasal aku masuk ICU gak kang.

Ok lah guys...nak gi pejabat Persatuan Akademi Industri Muzik Malaysia ni. Nak amik tiket Anugerah Industri Muzik tuk Sabtu ni. Ada sapa yang gi?

See you guys..I'm gonna bleach my hair some more....dah lama tak menggila...

Reactions:

0 comments: