Friday, April 29, 2005

Fashion anxiety attack

Alamak! Just realised I don't have anything to wear for AIM tomorrow night. Rushed to this uniform surplus store yang jual pakaian seragam and bought some stuff tuk modified for my look. Ni nak lari beli bleach tuk my hair agik!

Kelam-kabut!

Anyway, supposed to meet si Bob later this evening after dia abih show nak gi shopping round two tuk persiapan to look decently acceptable for AIM.

Malam ni lak ada programme. This is one of the most chaotic days in weeks. Ni agik nak gi full dress rehearsal AIM lak malam ni.

OK ler semua...while I STILL can't locate my card reader to transfer pics...aku try amik ler banyak-banyak sikit pics masa kat AIM kang...

PS. (By public demand)
Spoiler for Akademi Fantasia III!
10 benda yang korang tak tau, tak patut tau...tapi aku tetap bagitau!
Do NOT read kalau tanak tau ek! Remember you heard it here FIRST! rasa nak gak pecah lobang ler.
Here are some facts about Akaemi Fantasia III yang korang patut tau tapi masih dirahsiakan!

*Bebudak terpilih Akademi Fantasia III akan check in a hotel in Subang Jaya (takleh le bagitau nama...) on May 14th

*Proses surprise tuk bagitau yang berjaya meka layak tuk Akademi Fantasia III akan selesai dalam lebih kurang masa kurang dari dua minggu.

*Seramai 20 pelajar akan terpilih (surprise!), dimana 10 perempuan dan 10 lelaki. Majority of the kids dari Semenanjung, dimana hampir semua negeri diwakili termasuk Kelantan!

*Pelajar Sabah dan Sarawak berjumlah 5-6 orang...tak banyak beza dari musim lepas.

*Takde pelajar klon Sahri/Bob tahun ni. Anyway....klon Mas pun kononnya takder...dengar semua lawa-lawa belaka dan berbakat!

*Syazliana, penyanyi kecoh berlambak album tapi tak laku syok sendiri kata dapat masuk Akademi Fantasia musim ketiga tak dapat ek!

*Tak ada pelajar yang akan membawa cerita peribadi yang akan menjadi kesinambungan 'plot' seperti Zarina musim lepas yang ada kaitan dengan Khai dan Rosma.

*Venue pilihan Akademi Fantasia untuk konsert mingguan 99% akan diadakan di Stadium Melawati Shah Alam, di mana capacitynya, tak silap aku 10,000 (tapi dengar meka pakai sparuh stadium je kot.

*Lokasi Akademi masih dirahsiakan, tapi dengar cerita pilihan Astro adalah banglo mewah yang konsep tak jauh gak dari dua musim lepas. Akademi tetap disponsor oleh company sama yang bagik banglo mewah Country Heights dan bekas Australian International School.

*Mungkin ada surprise lain dalam pilihan tenaga pengajar yang bakal ditambah.

Reactions:

0 comments: