Wednesday, April 20, 2005

Akademi Fantasia III

OK...ni baru sampai office.

And here's the news you have been waiting for. Empat tenaga pengajar dikekalkan dalam Akademi Fantasia musim ketiga.

Nada Suara - Siti Hajar Ismail
Vokal - Adnan Abu Hassan
Tarian & Koreografi - Linda Jasmine
Penasihat Pelajar/Guru Bahasa Inggeris (new subject dlam syllabus Akademi Fantasia) - Fatimah Abu Bakar.

Dan tiga muka baru adalah :
Seni Persembahan - Marlia Musa (bini M.Nasir ler) Pakar Motivasi - Dr Azahari Othman Tarian & Koreografi - Mohd Fathee Abdullah
And of course the last post yang most important ialah pengetua - so suspen tak?

Masa press conference tadi kelakar - meka wat ceremony nak namakan pengetua baru, meka tunjuk clip Freddie Fernandez dan Ramli M.S., tuk hype up sapa akan dapat post tu.

Then Aznil announce kemasukan 'prop' iaitu pen marker beso!

Kononnya nak ganti the reign of Ramli M.S., object pilihan sebab dia kan terrorise Mas masa tu ngan campak pen tuh...

Dan pen marker diberikan pada...

Kita kembali selepas ni!

Ok...ok....the new principal for Akademi Fantasia season three is...

Drumroll please....

M.Nasir!!!!

While that sinks in, aku nak wat keja pastu kena rush gi Melaka nak tengok show bebudak Akademi Fantasia II yang terakhir disana. Bye y'all....

Reactions:

0 comments: