Wednesday, March 02, 2005

AF = Akademi Fantasia or Avian Flu?

Aduss!

I know I haven't posted for some time now. Tapi after the five day tour with Akademi Fantasia Tour 2005 ke Sandakan dan Keningau, balik-balik saja on Sunday night, demam gila babas!

On tiga hari medical leave - so I haven't been able to do much - though I do feel better today. Malas though nak post pics dari Sabah. Esok lusa je lah ek. Before I leave for Johor on Friday to join the tour there anyway.

Anyway, 'got the fever' dari Kaer dan Fitri - dengar seorang lagi member wartawan pun demam sekali. Also termasuk manager Adam, si Lina, dan juga Linda. Adus...ramainya down ni...

Apa-apa pun, untuk mereka yang regular ke blog aku, hope you remember yang I kata peluang nak menang trip nak tour bersama Akademi Fantasia...ni information nya.

Beli The Malay Mail hari ni...bahagian dalam...ada details yang diperlukan.

Rugi kalau tak masuk....the competition is soooo easy!

OK lah..signing off...nak make full use of my off day ni. Gotta work (boo!) tomorrow!...

Reactions:

0 comments: