Monday, February 21, 2005

Astro - medan perjuangan

Semalam went to Astro of course for the Akademi Fantasia 3 auditions. Mak ai! Aku tertidur, sampai pun dah 11am plus...ramainya orang!

The best part was, majoriti yang aku kenal atau kenal aku bekas-bekas budak-budak yang join Malaysian Idol, Auditions, Bintang RTM...yang pada masa meka join semua hentam Akademi Fantasia kata tak kelas sebab tak credible. As if! Eat your words! Audition gak...dahler ada yang malu first round tak lepas pun!

Anyway, temankan Ted tuk ujibakat tu, serempak ngan mama Zahid yang temankan anak buah dan adik Zahid, si Farihan yang baru-baru ni masuk ngan bandnya Fiezzta dalam Blast Off! Hitz.TV. Panas-panas satu ari terbakar, worth it sebab wat lawak bodoh sambil ulang alik ke cafeteria tuk melantak and audition rooms tuk gelakkan yang penyanyi-penyanyi yang sumbangsih.

Petang sikit, Darah lak happened to be there sebab budak-budak Akademi Fantasia baru balik tour dari Kuantan and singgah Astro sat. Jadik lah bouncer Farah sat.

Lewat sikit, Sahri lak drop by - kebetulan ngan Bob yang baru balik Kuantan gak. Respect ler as they spent time to fulfill request nak bagi tips to those yang auditioning.

By the time si Ted clear stage four - dah kul 12 tengah malam dah! We had actually been there over 13 hours!

Got lots of work today so will post pics and more information on the auditions later...or maybe tomorrow...letih....nak tidur sangat.

Reactions:

0 comments: