Tuesday, October 26, 2004

Malasnya....

Perut angin semacam je memanjang sejak puasa. Adus. Lapar aku leh tahan but the discomfort of my failing bodily functions is another matter altogether.

Anyway tak buat apa-apa sangat semalam. Kelam-kabut.Dalam bosan nak gi tengok wayang seorang, which I did at KLCC. Caught 3/4 of White Chick yang lawak typical of the Wayans brothers sebelum nak rush to a meeting.

Met up with Watie pastu and drop by Zahid's place nak passing barang. Mama, Papa Zahid nak gi umrah Ahad ni so sembang jap lah.

Anyway after had a drink with Watie, dropped her home, saja cari internet cafe yang ada webcam, nak online chat cari kawan-kawan lama. Kelakar juga lah jumpa old friends online yang dah lama tak jumpa aku.

Anyway hari ni tak banyak cerita. Just wanted to share these photos yang aku took with the webcam semalam. See you blogger..


Reactions:

0 comments: