Tuesday, July 06, 2004

Bastard

My colleague a new guy, Adi just returned from London. He won some shit trip for a Shrek 2 premiere there. Am totally fucking pissed of with him. Dahlah masa tadi makan ramai-ramai, budak-budak dapat hadiah (pecah lubang) dari dia, bringing souvenirs back from London (bukan aku hard-up nak mampus nak sangat).

But it was a slap in the face by being snubbed like that. As it is, I'm the one he used to turn to bila nak tolong settle kan story dia. Aku lah yang asyik kena buat kerja dia. Nama saja graduate, tapi penulisan bangap lembab nak mampus!

Stupid kid tahu ramai kat area kita ni PLU, so melayan ayat dengan harapan orang bagi muka tolong dia buat kerja. No more! Aku memang dahlah lama ignore jantan bangsat seekor ni.

Sekarang aku lebih ignore dia saja. Am totally pissed off asyik nak buat muka kesian! Ingat Mas ke nak meraih undi simpati??!!! Fuck off! Leaving the office. Lost my mood for the day (not like I had it in the first place).

Reactions:

0 comments: